Házrész Eladó Budapest IV. kerület - Deák Ferenc utca

Eladó Budapest IV. kerület Házrész
32 m2Alapterület 1 Szoba
23 700 000 FtÁr
Loading... Loading
319466Azonosító
További adatok

53 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1950 Építés éve

Délnyugati Tájolás

KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY, CSAK GYŐZŐDJÖN MEG A SAJÁT SZEMÉVEL!

ELADÓ ÚJPEST VÁROSKÖZPONT KÖZELÉBEN, A KÖZKEDVELT DEÁK FERNC UTCÁBAN EGY 32 m2 ALAPTERÜLETŰ, CSENDES LAKÁS!

A lakás alapvetően szép állapotú, a hideg-meleg burkolatok, a falak egységesek, a zuhanyzós fürdő kifogástalan állapotban van.
Amennyiben valaki egy nagyobb légteret szeretne kialakítani, a konyha és a nappali falának megszűntetésével ez könnyen kivitelezhető, így akár egy kisebb előszoba leválasztása is megoldható minimális ráfordítással.

Nem utolsó sorban a lakás fölötti tetőtér rész teljes mértékben beépíthető ( kizárólagos tulajdont képez ), így akár két szobával is megnövelhetjük az életteret és egy belső kétszintes lakássá alakíthatjuk otthonunkat ( természetesen egy ilyen beruházás jelentősen megnöveli tulajdonunk értékét ).

A műszaki részét illetően 2013-ban a villanyhálózat, vízvezetékek cseréje megtörtént, hitelesített vízórával rendelkezik a lakás.
A melegvizet villany bojler, a fűtést gázkonvektor biztosítja.

A lakás nagyon alacsony fenntartású, mivel közös költség nincs, így minden fogyasztás mérőóra alapján fizetendő ( víz, villany, gáz ).

Az ingatlan igazi különlegessége a kizárólagos használatú 53 m2 kertrész és a 8 m2 tároló, illetve ha valaki nagy motorral rendelkezik, a tárolása megoldottnak tekinthető.

Az infrastruktúra, a lokáció és demográfiai tekintetben elsőrangú az ingatlan, mert pár perc sétával elérhető minden amire szükségünk lehet a mindennapokban ( metró 3 perc, rendelő, kórház, bevásárlási lehetőségek tárháza, kisboltok, stb. ).

A lakást ajánlanám leginkább egyedülállóknak, vagy fiatal pároknak első lakásnak.

Amennyiben hitelre lenne szüksége az ingatlan megvásárlásához, Bankfüggetlen Hitelcentrumunk kötelezettségmentesen egyedi ajánlatokat biztosít vevőink részére.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Kovács Teréz

Kovács Teréz

Hívjon bizalommal

+36-20-402-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Narancsliget Ingatlaniroda
+36 1 271 0113